Med tungt hjerte informerer Alba Catering at fra 1.desember 2020 driver vi ikke lenger selskapslokalet på Bøndenes Hus.

På grunn av korona krise hadde vi store vanskeligheter for å betale leien fra november 2020 intill videre, siden det ikke er/ var lov til å utleie lokalene i følge med korona tiltak og vi hadde flere måneder med svært redusert jobb.

Bøndenes Hus styret hadde dessverre ikke råd til å akseptere forsinkelse med betalinger for de månedene som kommer og har valgt til å finne en ny leietaker.

Ny leietaker vil ta over den 1.desember 2020.

Har du signert en avtale/ reservert salen før 1.desember (for 2021/2022)?
Alba Catering vil fortsatt servere deg og gjestene som planlagt på Bøndenes Hus.

Er du interessert i å leie Bøndenes Hus (ingen signert avtale før 1.desember)? Nye leietagere overtar 1.desember 2020 og ny kontaktinformasjon kommer. Dessverre per i dag tar nye leietagere ikke imot bestillinger for salen.

 

Dypeste takk til samfunnet i Ski som ble en familie for Alba Catering. Takk for at dere stolte på oss til deres største dager og mindre anledninger på Bøndenes Hus.

 

But fear not! Alba Catering

eventyr fortsetter fra vårt storkjøkken i Oslo Sentrum. Vi tar gjerne imot deres bestilling til enhver anledning!

https://albacatering.no/

A presto

Silvia, Luigi og Albas team

Bøndenes Hus Selskapslokale og Catering

Bøndenes Hus er et rustikk, romantisk og sjarmerende selskapslokale eiet av lokale bønder som bygget huset på dugnad i 1956 som forsamlingshus. Det ligger i Ski, i et idyllisk landskap 30 minutter fra Oslo sentrum.  Med en stor parkering og en nydelig hage fremstår huset i rustikk, klassisk, tidløs stil. 

Bøndenes Hus drives av Alba Catering.
Alba er totalleverandøren til deres spesielle stunder. For alle anledninger hjelper vi dere med å velge den beste menyen. Vi kan også bidra med alle komplementære varer og tjenester som trenges for et uforglemmelig arrangement.

Alba Catering

Bøndenes Hus drives av Alba Catering siden april 2017.
 

Alba tilbyr modern og klassisk italiensk mat med fokus på kvalitet, smak og tradisjon. 
Firmafest, bryllupsmiddag eller tradisjonsrik familiesammenkomst? Mulighetene for nytenkning og inspirasjon er grenseløshet.

Alba Catering kokker og ansatte er lidenskapelig og dedikert til å levere deg og dine den beste opplevelsen du noensinne kunne få. Alba setter pris at kundene kan få en 100% dedikert service, slik at du kan slapp av og nyt om de viktigste sidene av dine arrangementer i hele Oslo og Viken området.
 

Familie, tradisjon og kvalitet er verdiene til vårt selskap, som gjør at vi leverer produkter med ekte smak og flott estetikk. Det er denne filosofien som er grunnen til at vi velger akkurat vår meny og hvordan vi samarbeider med kunden og vårt eget team.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester vil tenke om med glede og tilfredshet, takket være våre mange fantastiske italienske og internasjonale retter. Fordi for Alba å lage mat er ikke bare å forberede mat, men å gi folk glede.

ALBA. FOR THE LOVE OF ITALIAN FOOD.

Følg oss på Facebook og Instagram: @AlbaCatering.no

Kontakt oss for å gjøre drømmen din til virkelighet.
Send oss en melding

Bøndenes Hus  Selskapslokale og Catering 
Oppsandveien 3 

1400 Ski 

Tel: -

© 2020 Bøndenes Hus 
drift av Alba Catering AS

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon